headerphoto

Obvestila Announcements

Piškotki - obvestilo

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki? So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni? So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno. Ta stran za delovanje uporablja le en piškotek za spremljanje števila obiskov strani (Google Analytics).

Onemogočenje piškotkov Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.

Sobotni tek - Riklijevo kroženje

POMEMBNO OBVESTILO!

Sobotni tek pod novim imenom Riklijev tekaški krog se vrača z novim prizoriščem. Zborno mesto BREZPLAČNE šole teka je v letošnji sezoni ob vsakem vremenu na terasi Grand Hotela Toplice ob jezerski obali -  Kavarna Jezero! Tudi v letošnji sezoni vas bo ob podpori ekipe vodil izkušeni Klemen Dolenc!

Riklijev tekaški krog

Vodena, brezplačna vadba teka se prične to soboto, 20.4.2013!!  Vadba poteka vsako soboto z zborom malo pred 9. uro dopoldan, ne glede na vremenske razmere. Za namene obveščanja o spremembah v času in o testih opreme je za vse udeležence obvezna prijava preko spleta TUKAJ!

Prosimo, da se zberete pred uro začetka. Se vidimo v čimvečjem številu!

Slovensko English

Pokrovitelji

SamsungDruštvo za pomoč prezgodaj rojenim otrokomTelekom SlovenijeIntersportAdriatic SlovenicaFactory StoreBolleARCElanSalomonTiming PoljaneJakob Noc Photo